CML TÁMOGATÓ CSOPORT

2020. 10. 21.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt online klubdélutánunkra!

Téma: Erőforrásaink számbavétele egy rendkívüli helyzetben

Időpont: 2020. október 21., szerda, 16.00-18.00 óra

A klubdélutánhoz kétféle módon csatlakozhat:

  • A csatlakozáshoz nem kell semmit letölteni, ha ezt a linket egy böngészőben (pl. Google Chrome) nyitja meg: https://app.gotomeeting.com/index.html?meetingid=808435141. Attól függően, hogy milyen eszközzel csatlakozik (laptop, mobil, tablet stb.), megjelenhet egy kép, ahol választani kell a COMPUTER vagy a PHONE lehetőség között. Minden esetben a COMPUTER opciót válassza, még akkor is, ha mobiltelefonról csatlakozik!
  • Ha erre a linkre kattint, akkor előbb engedélyeznie kell a GoToMeeting alkalmazást: https://global.gotomeeting.com/join/808435141

A továbbiakban értelemszerűen kövesse az utasításokat, mert ezek eszközöktől függően eltérhetnek (kamera, mikrofon használatának engedélyezése stb.). Ha Ön korábban letiltotta a böngészőben a kamera és a mikrofon használatát, itt talál leírást arról, hogyan tudja újra engedélyezni.

Hogyan készüljön az online találkozóra?

- Kapcsolódjon be 15.50-től, hogy legyen idő a technikai beállásra, hang- és kép ellenőrzésére, hogy 16.00 órától valóban kezdeni tudjunk. Kapcsolódás előtt érdemes a routert ki- és bekapcsolni.

- Keressen a lakásban egy nyugodt, csendes helyet, ahol kényelmesen elhelyezkedhet és készítsen maga mellé egy pohár vizet.

- Némítsa le a telefonját, próbálja kizárni a zavaró tényezőket.

- Legyen feltöltve a számítógépe (vagy amiről kapcsolódik pl. telefon) aksija vagy legyen áramhoz csatlakoztatva.

- Zárja be a gépen a nem használt programokat, mert ha azok a háttérben futnak, akkor lassíthatják a kapcsolatot.

- Javasoljuk, hogy használja a kamerát és a mikrofont, mert így könnyebb megteremteni az ismerős "klubdélután-hangulatot". Ha az eszközben nincs beépített kamera és mikrofon, akkor azokat külön kell csatlakoztatni, de végső soron ezek nélkül is meg tudja hallgatni az előadást.

- A mikrofonját kapcsolja ki (így nem lesz zavaró az esetleges háttérzaj) és akkor kapcsolja vissza, ha beszélni szeretne.

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) CML Támogató Csoportjának célja a hasonló problémával küzdő betegek összefogása, érdekeik képviselete, érzelmi támogatása, a krónikus mieloid leukémiával és a korszerű gyógyítási lehetőségekkel kapcsolatos információk közérthető módon való átadása. A CML Támogató Csoport fővédnöke Dr. Bödör Csaba. Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót, érdeklődőt klubdélutánjainkra!

A MOHA a CML Advocates Network tagszervezete.

Támogatók: Any-Key Kft., Biotest Kft., Janssen-Cilag Kft.

Médiapartnerek: Akadémiai Kiadó, Daganatok.hu, Rákgyógyítás.hu, Szeretlekmagyarország.hu, Várószoba.hu, Webbeteg.hu

A MOHA a programváltoztatás jogát fenntartja.