LIMFÓMA-MIELÓMA KLUB

2016. 07. 08.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt soron következő klubtalálkozónkra az „Őrült Bringás Fickóval”, Andy Sninsky-vel, aki mielóma multiplexes betegként májusban kezdte meg kilenc európai országot érintő figyelemfelhívó biciklitúráját az International Myeloma Foundation képviseletében. „Nem magamért bringázok, hanem az összes betegtársamért. Célom, hogy felhívjam a figyelmet erre a – ma még - gyógyíthatatlan betegségre és adományokat gyűjtsek az International Myeloma Foundationnek a mielóma-kutatások támogatására.”

Időpont: 2016. július 8., péntek, 17:00–19:00

Helyszín: Szent László Kórház, 22-es épület, 1½ emelet, Tanácsterem (1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) Mielóma-Mielóma Klubjának célja a hasonló problémával küzdő betegek összefogása, érdekeik képviselete, érzelmi támogatása és a korszerű gyógyítási lehetőségekkel kapcsolatos információk közérthető módon való átadása. A Limfóma-Mielóma Klub fővédnöke Prof. Dr. Masszi Tamás, szakmai koordinátora Dr. Mikala Gábor. Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót, érdeklődőt klubdélutánjainkra!

A MOHA a programváltoztatás jogát fenntartja. A rendezvényen fénykép- és filmfelvétel készülhet.