MIELÓMA TÁMOGATÓ CSOPORT

2020. 04. 29.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt online klubdélutánunkra!

Előadó: Dr. Varga Gergely

Téma: Mielóma multiplexszel a COVID-19 árnyékában

Időpont: 2020. április 29., szerda, 14.00-16.00 óra

Erre a linkre kattintva tud kapcsolódni a klubdélutánhoz:

https://app.gotomeeting.com/index.html?meetingid=948403885

A csatlakozáshoz nem kell semmit letölteni, ha a linket egy böngészőben (pl. Google Chrome) nyitja meg. Attól függően, hogy milyen eszközzel csatlakozik (laptop, mobil, tablet stb.), megjelenhet egy kép, ahol választani kell a COMPUTER vagy a PHONE lehetőség között. Minden esetben a COMPUTER opciót válassza, még akkor is, ha mobiltelefonról csatlakozik! A továbbiakban értelemszerűen kövesse az utasításokat, mert ezek eszközöktől függően eltérhetnek (kamera, mikrofon használatának engedélyezése stb.).

Hogyan készüljön az online találkozóra?

- Kapcsolódjon be 13.50-től, hogy legyen idő a technikai beállásra, hang- és kép ellenőrzésére, hogy 14.00 órától valóban kezdeni tudjunk. Kapcsolódás előtt érdemes a routert ki- és bekapcsolni.

- Keressen a lakásban egy nyugodt, csendes helyet, ahol kényelmesen elhelyezkedhet és készítsen maga mellé egy pohár vizet.

- Némítsa le a telefonját, próbálja kizárni a zavaró tényezőket.

- Legyen feltöltve a számítógépe (vagy amiről kapcsolódik pl. telefon) aksija vagy legyen áramhoz csatlakoztatva.

- Zárja be a gépen a nem használt programokat, mert ha azok a háttérben futnak, akkor lassíthatják a kapcsolatot.

- Javasoljuk, hogy használja a kamerát és a mikrofont, mert így könnyebb megteremteni az ismerős "klubdélután-hangulatot". Ha az eszközben nincs beépített kamera és mikrofon, akkor azokat külön kell csatlakoztatni, de végső soron ezek nélkül is meg tudja hallgatni az előadást.

- A mikrofonját kapcsolja ki (így nem lesz zavaró az esetleges háttérzaj) és akkor kapcsolja vissza, ha beszélni szeretne.

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) Mielóma Támogató Csoportjának célja a hasonló problémával küzdő betegek összefogása, érdekeik képviselete, érzelmi támogatása, a mielóma multiplexszel és a korszerű gyógyítási lehetőségekkel kapcsolatos információk közérthető módon való átadása. A Mielóma Támogató Csoport fővédnöke Dr. Mikala Gábor. Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót, érdeklődőt klubdélutánjainkra!

A MOHA a Myeloma Patients Europe tagszervezete.

Támogatók: Any-Key Kft., Janssen-Cilag Kft.

Médiapartnerek: Akadémiai Kiadó, Daganatok.hu, Rákgyógyítás.hu, Szeretlekmagyarország.hu, Várószoba.hu, Webbeteg.hu

A MOHA a programváltoztatás jogát fenntartja.

A rendezvény résztvevői megjelenésükkel elfogadják és hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény során fénykép- és/vagy videofelvételek készüljenek, illetve hogy azok a MOHA online/offline kommunikációs felületein a MOHA tevékenységéről, rendezvényeiről történő tájékoztatás érdekében megosztásra kerüljenek.