A weboldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

LEGFRISSEBB HÍREINK

MIELÓMA INFORMÁCIÓS NAP 2019. 05.11.

2019. április 03.

MIELÓMA INFORMÁCIÓS NAP 2019. 05.11.

Szeretne többet tudni a mielóma multiplexről? Kíváncsi a legújabb kezelési lehetőségekre? Szívesen találkozna betegtársakkal? A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány Mielóma Információs Napot szervez, melyre szeretettel vár minden kedves érdeklődőt! A rendezvényen való részvétel ingyenes, de ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A jelentkezéshez kattintson ide:

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

2017. szeptember 19.

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya 700 000 Ft összdíjazású médiapályázatot hirdetett a rosszindulatú nyirokrendszeri megbetegedésekkel, a limfómákkal kapcsolatosan.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2017. szeptember 16-án, a Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került sor.

Sajtóközlemény

2017. szeptember 15.

Sajtóközlemény

2017. szeptember 15. – Limfóma Világnap
ÖSSZEFOGÁSRA BUZDÍT A MOHA A LIMFÓMA VILÁGNAPON
A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) az idei Limfóma Világnap kapcsán a gyógyszerellátás problémáira és az új közbeszerzési rendszer veszélyeire hívja fel a figyelmet, valamint összefogásra buzdítja a betegszervezeteket.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

2017. szeptember 12.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

A 2015-ös Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került bemutatásra az a betegtájékoztató film, amely a limfómák gyógyításának új lehetőségeit ismerteti közérthető módon neves szakemberek közreműködésével.

NEMZETKÖZI ERNYŐSZERVEZETEINK