Felhívás interjúkötetben való részvételre

2020. 10. 29.

A MOHA az idei év végén egy olyan interjúkötetet fog megjelentetni, amelyben a mieloproliferatív neoplazmákkal (policitémia véra, esszenciális trombocitémia, mielofibrózis) élők mesélik el saját tapasztalataikat arról, hogy miként lehetséges jó életminőségben együtt élni ezekkel a betegségekkel.

Az interjúkötettel két fő célunk van:

  • szeretnénk felhívni a figyelmet a mieloproliferatív betegségekre és minél szélesebb körben ismertté tenni ezeket a betegségeket, a kezelési lehetőségeket és a betegút során felmerülő kérdéseket,
  • szeretnénk, ha a kötetben megszólalók reményt és jó példát nyújtanának a betegtársaknak, akik megtapasztalhatnák, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal.

Ehhez az interjúkötethez keresünk most olyan beszélgetőtársakat, akik:

  • policitémia vérával,
  • esszenciális trombocitémiával,
  • vagy mielofibrózissal

élnek és szívesen megosztanák történetüket a nyilvánossággal, hogy ezzel reményt és segítséget nyújtsanak a betegtársaknak.

Ha Ön a fenti betegségekben érintett és szívesen szerepelne – névvel vagy név nélkül – a kötetben, kérjük, hogy írja meg nevét és telefonszámát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy felvehessük Önnek a kapcsolatot. Kérjük, hogy a levél tárgyához ezt írja: jelentkezés interjúkötetben való részvételre.

Köszönjük az együttműködést!